Julpyntade Erik och Evelina med tomtdräkter igår och tog kort på dom för att kunna skicka julkort till släkt och vänner.  Visst är dom fina och goa?

image93


Men väntar nog med resten till helgen då det är 1:a advent. Ska bli så mysigt med lite julpysslande. Och mysigt med ljus och adventljustakarna.

Så mysigt med jul men ändå lite jobbigt då man ska till olika släkt vid jul. Man är bäde här och där och så mycket annat som ska göras.

Men det brukar alltid gå bra ändå till slut.

Nä nu ska jag sätta mig i soffan och ta det lite lugnt för jag har så ont i ryggen och sitta på stolen här så blir det bara värre.

Sköt om er så hörs vi snart igen

Kram
för han hade råkat ut för en olycka.

Dom ringde från dagis då jag var på BVC med Evelina och berättade att han hade råkat ut för en olycka. Han hade lekt kull och sprungit in i en annan på dagis och börjat tydligen blöda väldigt mycket näsblod från båda näsborrarna. Dom hade svårt att få stopp på blödningen och han blödde ner både tröja, jacka, byxor och skor. Men till slut fick dom slut på det men så fort han lekte så började igen så jag hämtade så fort jag var klar hos BVC. Hemma är det ju lättare och ta det lugnt trodde jag men han vill ju självklart leka men när han satte sig för att ta det lugnt i soffan hemma så började blöda igen. Vi har kollat och inget är brutet då han inte har ont förutom i nästippen. Och dom på sjukvårdsupplysningen sa att vi skulle avakta och se.

Så idag åt vi lite godis och mös. Vi gick och vila på dan, Evelina Erik och jag i samma säng och det var jätte mysigt.
Ha det så bra

Kram
Igår vart Evelina 1månad gammal. Det var igår som hon var beräknad egentligen. Man märker att hon blir större och större. Mer vaknare nu och har mer koll på oss;)

Evelina var på kontroll hos BVC igen för att se hur mycket hon har gått upp. Idag vägde hon 3370gr och huvudomfånget är nu 35,5 o det var 32 vid födseln och även längden är ändrad;) från 48 till 49,5.Allt känns jätte bra och nu så ammar jag bara henne och pumpar bara ut för att frysa. Hon äter massvis och använder mitt tutte som napp. Helst på nattetid. Har försökt med napp men hon vill inte riktigt men idag köpte Greger en annan sorts napp och den funkar faktiskt lite bättre men den åker ut då o då.

Nu så behöver vi bara gå varannan vecka för att se hur det går för henne, istället för varje vecka och det känns jätte bra.

Sköt om er.