Vår dator har virus så den funkar inte som den ska, därför har jag inte kunnat skriva eller orkat då den stängs av då och då. Men ska försöka skriva lite nu.

Idag så var vi på ishockey med Erik. Han går ju på ishockey i Ritorp i Solna. Han spelade förra säsongen också och började denna säsong förra lördagen. Han älskar verkligen det. Pappa Greger är ju självklart ute på isen också med Erik medans jag står och kollar på. Men känner att jag kommer inte att orka åka med varje lördag nu innan bebisen kommer. Börjar bli tungt och gå och sen så sover jag inge vidare längre på nätterna. Får nästan panik på kvällen för jag vet att inatt så får man vara vaken till o från. Sover ungefär 2 timmar i taget i genomsnitt. Går och kissar och dricker, äter även nån frukt under natten sen så försöker jag somna om. Sen ska man upp igen på morgonen.

Ska till BM på torsdag ska bli kul. Tycker om att kolla hur bebisen mår och har växt.

Imorgon ska vi till Mickelsmäss och sen till Gregers föräldrar en stund och sen efter det så ska vi till Marie och Micke för Marie fyller 28 den 3okt. Så imorgon är det fullt upp.

Nä nu vill Erik att jag ska komma och leka lite på golvet. Lite svårt och sitta på golvet men en liten stund brukar gå ska sen gå och bada.

Ska försöka ta med mig kameran nästa lördag på ishockeyn så ni kan få se lite bilder på när Erik åker och även Greger om ni vill;).

Kram på er och sköt om er.


http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

Här kan man kolla om man får en tjej eller en kille;). Roligt tycker jag men tror inte på det men det är ett roligt tidsfördriv.

Jag fick 69% tjej och 31% kille. Enligt ultraljudet så tror dom på en tjej;). Så det ska bli kul och se vad det blir.


Varför jag gjorde det är för att jag har haft så ont i bäckenet men i söndagssnatt så vaknade jag av att jag fick jätte ont på höger sida men sen somnade om. Men dagen efter när mannen kom hem och jag skulle gå och vila så undrade han vad jag hade gjort. Han såg ett stort blåmärke på höger sida under magen. Ett riktigt ordentligt. Ser ut som ett blodkärl gått sönder. Det är 4x5cm stort. Men min BM ville att vi skulle åka till KS och dom på KS tyckte det med så vi åkte in. Jag oroade inte mig för jag trodde det kunde vara ett kärl som brustit men lika bra och kolla så kan man utesluta allt annat. Dom kollade om bebisen och jag mådde bra o så tog prover, bl.a. blödarsjukan. Dom frågade om jag inte gått in i något bord eller om någon gjorde mig illa. Och det är ABSOLUT ingen som gör och dom syftade nog mest på min man då han inte fick följa med in. Men dom måste väl fråga sånt. Han kände ju sig skyldig stackarn. Men jag är 100% säker på att jag inte gått in i något eller att någon har slagit mig precis under magen. Efter 2 barnmorskor som kollat och en läkare så kom en ny läkare och pratade med oss och hon trodde som jag att bebisen där inne lever om så otroligt mycket och är lite "hårdhänt" så det är den som har gjort så mamma har ett stort blåmärke och att det är nog ingen fara men att vi ska hålla koll på det om det kommer mer blåmärken eller andra symtom. Har haft ett till blåmärke för ca: 1månad sen men lite högre upp och inte lika stort men kommer inte ihåg om det var höger eller vänster.Men känner att det trycker så i bäckenet när jag sitter. Ska till min BM den 21/9 så d e ju nästa fredag. Men viktigast är att bebisen mår bra

Hoppas det är bra mer er.

Kram på er som läser