Igår så hade jag det fullt upp:)

Först lämnade jag Erik på dagis vid 9 och sen mötte jag upp Marie och Leia så gick vi till öppna förskolan. Vi var där till 12. Jittade även lite kläder där. Då lillan banade ner sig från 74 till 68 igen så fixade jag några snygga byxor till henne och sen köpte en dress i strl 74.

Sen efter öppna förskolan gick vi till ICA och handlade lite lunch, fika och middag.
Sen vid 3 så hämtade vi Erik på dagis och gick sen hemåt.

Erik lekte så snällt med Evelina och Leia. Vi brukar säga att Erik är Leias låtsas storebror då hon inte har någon.

Då Greger var ute och bowla med jobbet så åt Marie och Leia även middag här.

Erik ville att vi skulle måla honom i ansiktet med vattenfärg så Marie och jag gjorde det medans Leia sov och Evelina satt och kollade på. Men sen när Leia vaknade och fick syn på Erik så skrek hon hysteriskt stackarn. Hon var verkligen rädd för honom men ändå skulle hon titta på han.

Erik som nån gubbe i starwars  Leia rädd för Erik  Leia  Evelina rä nyfiken på sin bror och gillade honom målad.  Evelina vill ha något på huvudet;)

Vid 6 så åkte Marie och Leia hemåt. Och Erik satt lite vid datorn och spelade spel medans Evelina och jag satt på golvet och lekte.

Vid 8 kom Greger hem och barnen gjorde gjorde sig redo för läggdags.

Vid 9 så somnade Erik i sin säng efter ha tittat på lite film och Evelina somnade oxå vid den tiden efter legat hos mig i soffan.

Vi gick oxå och la oss ganska bra tid men då Evelina inte sover så bra på nätterna längre så är man inte så utvilad.

Hon vaknar allt mellan 5-10ggr per natt men sover ändå. Hon liger och smågnäller och vrider och vänder på sig. Hittar inte riktigt någon skön ställning och sova i. Ger även henne en flaska på natten med välling.

Hon har ju varit sjuk och sen dess har inte nätterna funkat så bra. Sen så äter hon fortfarande dåligt på dagarna så jag ska iväg på måndag igen och väga henne.

Idag blir det lite städ och plock. Greger ska hjälpa pappa och få upp hans nya tvättmaskin till lägenheten.
Imorrn blir det ishockey skola för Erik och Greger men Evelina och jag åker med och tittar. Sen efter ishockeyn får vi besök av Mia, Loke, Freia och Ylva som ska fira Evelina i efterskott.

Ha det bra

kram