Ser varje dag att det är ganska många som går in och kollar här men NI är väldigt dåliga och skriva kommentarer;)

Klart ni inte behöver göra det men blir så glad när ni skriver en liten kommentar. Kommentarerna funkar ju även som en liten gästbok om man vill säga hej eller så;)

Härligt väder det är. Barnen dansar för fullt här på golvet och jag funderar på att städa balkongen men det är svårt med lillan vaken så d kanske jag tar när lillan sover.

Vi ska även ut på lekparken och leka lite oxå

ha d gott

kram kram

Jag skulle ju lägga upp bilder igår men får försöka lite nu medans lillan är glad och leker här;)

Här var när lillan hade som mest ont och vi hade precis lagt om foten.

   

     

I torsdags så fyllde ju Greger år så vi öppnade en flaska skumpa. Han fick även en rök av mig och barnen och min pappa och Ulla. Sen fick han lite annat oxå av barnen.

   

Greger tog bilder på himlen och molnen häromdagen. Jätte mysigt ser det ut.

   

Har mer bilder men det får räcka just nu.

Ha d så gott

kram kram

Godmorgon.

Idag är det söndag för er som inte vet det*LER*.

Igår så kom Erik hem strax efter 2. Han packade upp lite och visade vad han hade fått. Massor med saker. Tack Marie, Micke och Lena. Han är så glad för sakerna.

Han hade bl.a fått spel till sitt PS2 så han började spela direkt. Sen vid halv 4 gick vi till min bror och Erik, Jonathan och Mathilda badade i poolen. Men Erik ville inte riktigt blöta ner sig så han satt på en luftmadrass;)

Evelina var oxå sugen på att bada för hon ville doppa händerna och fötterna hela tiden så jag klädde av henne och doppade henne sen ville hon inte gå dit längre. Det var lite kallt tyckte hon. 17,4grader var det i poolen.

Strax efter halv 6 gick vi till centrum och handlade lite dricka och hyrde film och sen så åt vi hamburgare på Sibylla i centrum.

Sen gick vi hem och jag försökte få Evelina att somna medans Erik vad ute och lekte med lite kompisar. Strax innan 8 så somnade hon och Erik kom in. Vi började med att spela lite men det var lite för svårt för mig;) så vi skulle kolla på filmen istället som vi hyrde. Men den hackade massor så den kunde vi inte se:( Ska säga till dom idag så kanske vi kan få se en annan film eller så.

Så vi kollade på en annan film som han hade fått låna av Micke och Marie. Men precis innan 9 så somnade han i min famn så jag satt uppe till 12 själv och kollade på tv sen kom Erik upp och då gick vi och la oss tillsammans så jag kanske somna vid 1. Hade så svårt att somna.

Idag kommer Greger hem men han är nog inte hemma förrän kanske halv 7 eller så ikväll.

Vi får se vad vi hittar på. Tänkte plocka undan lite nu på morgonen och sen så skulle Toni kanske komma förbi här och sen blir det nog lekparken.

Ha det så gott

kram kram