I söndags så var vi på dagskryssning med viking line. För Evelina ÄLSKAR Zilla och Totte och det stod att dom skulle vara där då men icke sa nicke. Det var dom inte. Greger hörde av sig till vikingline i måndags och dom beklagade men det hade varit tryckfel sa dom så den här söndagen som kommer så kommer dom.

Såååå typiskt men vi hade det kul ändå. Mamma och Tomas var med oxå.

Vi tog hytt på vägen dit och hem då det är skönt att ha ifall barnen blev trötta och lägga in alla saker.

Tog lite bilder på båten som jag lägger ut här;)

Mamma, Tomas, Erik och Evelina  Erik och Evelina  Greger, Jag, Erik och Evelina  Evelina med Hello kitty på kinden. Det var ansiktsmålning på båten;).  Erik med en döskalle på kinden.  Erik och Evelina dansar  Evelina dansar loss;)  Mamma, Tomas, Erik, Greger och lite av Evelina;)  Erik i bollhavet  Erik och Evelna i bollhavet  Evelina i bollhavet  Erik som kapten;)  Erik och Evelina åker  Erik och Evelina hoppar  Erik och Evelina på dansgolvet

Ha det så gott.

Kram kram

Idag är det tisdag och jag var ledig idag.

Evelina fick vara hemma då hon har hostat nu i flera veckor eller snarare HELA sitt liv men till och från. Vi har bara fått ny medicin hela tiden och även bricanyl men det kommer tillbaka.

Men idag fick jag träffa en jättebra läkare och han sa att det är nog ingen vanlig förkylning och hosta hon har utan förkylningsastma. Han hörde också att hon rosslade. 

Hon blir ju liksom aldrig bra nån gång och man har fått vara hemma med henne MÅNGA gånger sen hon föddes.

Så vi fick Ventoline (tror att d stavar så) nu och ska ge henne det 3ggr per dag. Sen fick vi remiss till Jakobsberg så dom kan kolla upp om hon har det ock sådanfall skulle vi få en mask som hon får andas i. 

Känns bra iallafall att han tog på allvar och att han vill komma upp det.

Om hon vart sämre skulle vi komma tillbaka. 

Har lite bilder att lägga upp men hinner nog inte idag. Men imorgon då är jag ledig;)

Kram kram  
Hej på er

Ska strax åka till jobbet. Jobbar kväll.

Har tagit det ganska lugnt idag. Har plockat lite i köket här hemma. Mamma och Tomas kommer hit imorgon och stannar till söndag kväll.

Kommer att lägga upp lite bilder sen. Vet inte när d kanske blir i helgen.

Ha d så gott

kram kram