Kommer tyvär inte skriva här på några dagar mer kan jag inte säga. Men hoppas ni har överseénde med detta och att ni kommer att titta in hos mig ändå. Lovar att skriva så fort jag orkar.

Stor kram till er alla
Ja nu så har Evelina åkt på vattkoppor:(.

Dagis hade ringt till Greger igår strax innan han slutade jobbet och berättade att hon hade fått några prickar och dom trodde att det kanske kunde vara vattkoppor. Det var vid halv 3 och när jag kom hem vid halv 5 så hade dom ökat fort och sen på kvällen ännu mer och nu på morgonen så ännu mer. Stackarn tycker så synd om henne eftersom det kliar. Hon har mycket i underlivet och runt halsen men även lite här och där på kroppen men inte lika mycket. Får se hur det utvecklar sig. Det som jag tycker är skönt är att hon har ingen feber och hon är lika pigg och glad som vanligt förutom att visa tider då det kliar så gnäller hon till och säger att det kliar men hon gråter inget. Hon tål sååå mycket lilltjejen. Har smörjt med potatismjöl och jag har hört av många att det ska hjälpa men det var inget sjuksköterskan på vårdcentralen rekomenderade så hon skrev ut tavegyl men jag tar potatismjöl ändå för jag tycker det hjälper lite faktiskt. Men att hon kan få tavegyl till natten och när det är som värst med kliandet.

Så nu blir hon hemma en vecka eller så. Får se hur lång tid det tar.

Ska leka lite med gumman men sköt om er

Kram kram

Vet inte riktigt varför men just idag så känner jag mig extra lycklig och glad. Ska strax åka till jobbet men först tänkte jag skriva lite här;)

Sitter och lyssnar på lite musik på ganska hög volym bl.a Eminem ft Rihanna med Love the way you lie. Den är såååå bra. Tycker om Eminen annars med och Rihanna är också bra.

Det är inte ofta man lyssna på högmusik för när barnen är hemma så blir det bara lite musik på i bakgrunden;)

På söndag händer det något skoj som jag och maken längtar till men vill inte säga vad än;) Det får ni reda på senare men några vet vad vi ska göra.

Jobbar hela helgen så det händer inte så mycket för mig men Erik har ju fotboll både på lördag och söndag så Greger har fullt upp;)

Jag använder ju egentligen glasögon och det är för läs och data men nu så har jag haft huvudvärk dagligen och det känns inte som "normal" huvudvärk så jag tänkte pröva glasögonen nu i några dagar och se hur det känns och det känns lite bättre faktiskt. Jag har dom på mig hela tiden och ärligt talat så ser jag mycket bättre men tror jag skulle behöva lite starkare så jag tänkte ringa och boka tid för synundersökning och se vad dom säger.

Jag har ju bågar som jag är jättenöjd med så då blir det inte lika dyrt. Men glasögon är dyrt tyvär.

Har även ont i nacken, axlar och rygg så jag måste gå till en naprapat eller få massage för där tror jag huvudvärken kommer ifrån också.

Så fort jag ska böja mig ner och ta upp något från golvet så känns det extra ont i huvudet.

Ska iallafall kolla upp.

Nä nu måste jag sätta fart men sköt om er.

Kram kram Här kommer en bild på mig i glasögon, tog den nyss via datorn. Känns konstigt att se eftersom jag aldrig knappt har använt glasögon tidigare.