Godmorgon. Sitter som vanligt och väntar på tåget:-).

Nu har snön kommit iallafall och i söndags efter jobbet så gick vi till brorsan då hans dotter fyllde år. Sen efter det så var vi ute och åkte pulka med barnen. Dom verkligen ÄLSKADE det. Har fotat men har svårt att lägga upp fler bilder via mobilen. Får ta d vis datorn sen.

Igår var vi och åkte pulka igen efter jobb o skola. Sen hade Erik fotboll. Han har cup på lördag här i Bro.

Ikväll kl 19 ska jag iväg för första gången och träna. Ska träffa en PT kl 19 som ska via maskinerna. Ska bli sååå skoj att äntligen börja.

Nu kommer tåget. Ha det så gott

Kram kram

Godmorgon mina kära läsare:-) kul att ni kommer hit fast jag är dålig på att uppdatera. Kollade på fotot som jag tog igår morse. Vilka Ikea påsar jag hade under ögonen. Haha inte tänkt på det... Sitter o väntar på tåget nu som kommer strax. Snöar gör det oxå... Kommit några cm i natt.

Vad ska ni hitta på idag? Jag ska jobba med 2 av mina goda arbetskollegor. Sen hem och fortsätta fixa hemma med att rensa i Eriks rum o bland Evelinas saker.

Längtar tills på tisdag då jag ska börja träna. Har ju köpt kort på Kenzai i Bro. Ska dit då så ska dom visa maskinerna. Har ju inte tränat på det sättet riktigt och lika bra att lära rätt.

Nä nu kommer tåget alldeles strax...

Ha det kramkram

Halloj. Hoppas att ni mår bra... Själv så har jag jobbat idag.. Rensat lite i sonens rum och sen handlat mat o sen bakat bullar med lillan o Greger. Erik spelade spel med sin kusin här.
Igår fick vi brev från KS. Den 6 februari aha vi dit i kolla med kamera via nästan på Evelina, stackarn. Men d kommer gå bra. Hon är stark o envis. Ligger o somnar till men ni får ha d så länge kram kram

Ps. Vi åt natcho tallrik idag:-) gott... Orkade 4 st natchochips me köttfärs.. Ost... Lök... Grönsaker... O olika dippar... Gott...