Godkväll på er...

Förlåt men har inte orkat skriva något då jag är sjuk. Har ingen ork alls så ni får ha tålamod och kolla in igen om några dagar. Ha det så gott.

Kram 
Ser att det är några som går in här:-) blir glad så fortsätt gärna det.

Har jobbat hela helgen och idag var jag ledig. Barnen har sportlov och va också lediga så hela familjen åkte och handlade lite. Hittade nya skor till Erik och Evelina. Dom vart sååå glada för dom. Har tyvär ingen bild på dom nu men kan nog fixa det sen.

Evelina åkte rullstolen och det gick bra men hon tycker det är jobbigt att åka också och lite ont i ryggen så hon har en kudde där så det vart bättre tyckte lillan.

Medicinen hon fick hjälper faktiskt henne tycker jag.

Dagen rann bara iväg idag så han inte sätta mig och skriva här men ha lite tålamod så kommer det:-) måste vara "ledig" ibland. 

Ni får sova så gott så hörs vi snart igen.

Kram 
Erik fotades som "prinsessa" och "Spiderman" på Toys 'r us:-)
Söt va?? Hihi

Nu har vi badat klart och det är så härligt att se hur rörlig hon är i vattnet och älskar att bada. Ska göra det regelbundet så hon kan träna upp höften och musklerna runt om i låret som var dåligt sa läkaren så får vi se vad vi kan hitta på för rörelser. 

Efter badat så gick vi hem till grannarna som vi badade med och där fick lillan vara kvar då jag ska åka och jobba nu och Greger är på cup med Erik så var det roligare och leka där med resten av barnen som var där:-).

Ha det så gott med er. 

Kram