Kom hem från Åland i lördagskväll. Det har varit helt underbart. Bott precis vid vattnet o vi har badat och solat varje dag och även åkt ut med båt och fiskat och ätit färsk fisk. Jag till och med vågade hoppa från klipporna till slut.

Vill verkligen hyra det stället nästa år igen. Barnen älskade verkligen det med.

Delade stuga med en vännina till mig och hennes kille och bebis (6mån).
Sen stugan bredvid hade hennes killes föräldrar med 2 vuxna barn oc hdom dom lekte mycket med Erik  och passade lillan ibland så man kunde hoppa o bada med mannen lite.

Kommer att lägga upp lite kort men bara på oss och Marie och Micke och deras dotter Leia. Då jag inte har kollat med dom andra om det är ok att lägga ut dom fotorna så får dom vänta tills jag har pratat med dom.

Erik och Evelina myser i soffan.  från vår altan.  från vår altan.  från vår altan. Där i stugan bodde Mickes föräldrar.  Bild på våran stuga.  Här sitter vi och myser;)  busig tjej;)  Kungsö batteri. Vilket torn. Vi var uppe i det.  Utsikten från utsiktstornet.  utsikten från utsiktstornet på Kungsö batteri.  Greger och Evelina Micke  Evelina och Leia badar.  Vi gick in i fårhagen. Påfågel som vi såg på Lilla holmen i Mariehamn.  taget på lilla holmen.  taget på lilla holmen  Taget på lila holmen. Erik och Micke  

Vi tog 367bilder på 1vecka så allt får inte plats här men det kommer kanske cs 10bilder till fast imorgon så mina barn är trötta och vill ha sin mamma nu. 
 
Kram på er