I måndags så skulle vi ha åkt till grönan med Marie,Micke,Leia och Mia men då vi skulle på kalas och att Micke jobbade så kunde ingen av oss så vi hoppade över det och ska försöka ta det en annan dag men då Erik verkligen längtade efter det och brosansfru och barn skulle dit igår så följde vi med så från halv 12 på dagen till 22 på kvällen var vi där och åkte. Tur så var Evelina hos min pappa då det var mellan 30-45min väntetid på varje karusell och det hade inte varit skoj för henne. Vi hade verkligen tur med vädret och vi njöt verkligen av dagen.

Vi åkte nog nästan allt som barnen kunde åka fast man inte han med sååå många men ganska iallafall. Som sagt får gå dit en annan dag igen. Vi spelade 5-kamp och Erik och Jontathan fick medalj av oss för att dom kämpade så bra. Erik och Jonathan fick även medaljer av 5-kamperna när vi spelade dueller (fast Greger och jag vann så fick Erik dom med).

Vi vann massor med saker oxå bl.a en stor cloetta på lite över 2kg och sen en stoooor fotboll och så gosedjur och massa suddegumni m.m.

Idag så har vi städat lite och tvättat sängkläder. Fick även besök av min ena svägerska Nina och hennes dotter och sambo Rickard. Skoj att träffa dom då Nina är gravid och blivit lite rund;) och sen att vi aldrig har träffat Rickard. Han verkar vara en trevlig prick.

Sen så har vi lekt och bussat med Evelina. Erik har varit hos sin kusin HELA dagen. Man kunde nästan tro att han har flyttat hemifrån;) ler.

Men det är skoj att dom kommer så bra överens och att dom är bästa kompisar.

Imorrn så ska vi iväg och fika hos brorsans och Marita då vi ska prata om när dom åker till deras land då Erik ska ev. med. Han säger det nu iallafall men dom är borta ganska många dagar så vi får se vad han säger imorrn. Jag börjar ju jobba på måndag igen men Greger är ledig en vecka till med Evelina och Erik.

Ska kolla lite på tv nu men ni får ha det sååååå gott

kram kram