Ja tiden rinner iväg som vanligt...

Jag var ledig idag och åkte iväg med pappa till Uppsala med Erik och där mötte vi upp mamma. Erik ska vara hos henne tills på fredag och då åker dom ner till oss och är hos oss tills på söndag.

Erik har sett fram emot det :).

Evelina undrade var Erik va efter jag hämtat henne och berättade då vad han va och hon vart lite ledsen men när jag sa att mormor kommer på fredag så vart hon glad och sa att hon skulle krama mormor då.

Imorrn jobbar 7:15-13 egentligen men p.g.a personalbrist så jobbar jag över till 15. Sen är vi en personal för lite på morgonen så det kommer bli tungt då vi har 9 av 10 boende. Men men det får gå hoppas jag;) Det är bara att man får sätta fart och se till att alla kommer upp och bli ordning gjord.

Vi har ätit Evelinas ena favoriträtt idag och det va pannkakor. Och strax ska vi gå ut och leka lite innan det blir sängdags.

Ikväll blir det tidig läggdags... E såååå trött jämt.

Jag sover på natten och sen så går jag upp och åker till jobbet och jag sover till och från jobbet och sen så sover jag på lunchrasten och hemma sitter jag och sover framför datorn eller tv:.n...

Tänkte gå och kolla om jag har brist på något...sen ska jag även ta tag och kolla på min hallux valgus eller vad det stavas. Har ont och värk i foten där.

Nä nu så ska ja gå ut men vi hörs snart igen.

Kram kram