Tjena mors på er....

Shit vad tiden går. Har väl haft tid men ingen ork att skriva här så jag tänkte passa på och lägga upp lite bilder oxå fast det är blandat både gammalt och nytt;)

Ni som vill kolla så kolla annars hoppa över!!!

Ursh jag har ju varit sjuk och mått skit /mår väl inte helt nu heller men det är bättre...

Var till läkarn i fredags och jag hade bihåleinflammation och nåt skit i lungorna så jag fick kortisonspray och luftutvidgande hostmedicin. Så det börjar väl bli bättre.

Fan varit förkyld och hostig i 3 v och så går det bara runt i familjen. Ingen hinner riktigt bli bra. Känns jobbigt men så är det:(. Men tur så blir det bättre ju närmare sommaren vi kommer.

Har haft sån huvudvärk men senaste veckan och det har fan inte varit huvudvärk utan VÄRRE!!! men det har väl blivit lite lite bättre men den kommer när man minst annar det och då har man ingen aning vart man ska ta vägen eller göra men läkarn trodde det berodde på bihålerna.

Snart fyller Erik 9år. Shit allstå....stora killen, tiden går sååå bra. Ni som undrar vad han önskar sig så önskar han sig en stjärnkikare och den som vi har tittat på och om den ska vara både bra och någorlunda bra pris så ligger det väl på 1500kr så han önskar sig pengar men även presentkort på kappahl, stadium och gamestop.
Men det är tanken som gäller;).

Nu kommer det lite bilder...

Ha ha Marie kommer du ihåg??? Ha ha

Det är ett år sen nästan när detta är taget då det var när Erik vart 8år och vi var på lasse åbergs musém och hade kalas. Barnen verkligen älskade det.

Riktig kärlek mellan 2 bästisar...

 

Från när Erik och Greger var på Fyrväpplinge förra sommaren

Evelina och Leia myser och busar som vanligt;) Och Erik har fotbollsmatch i Bålsta. Var oxå i somras förra året.

 

Erik håller i Mickes guitar;)

Hemma hos Marie och Micke samma dag som fotbollen;).

 

Nä nu ska jag dricka lite the. Sköt om er. Kram kram

 

Kommentera

Publiceras ej