Förlåt att jag inte har skrivit på länge. Har velat men tiden bara rinner iväg och när jag inte får det att funka att lägga upp bilder direkt från iphonen så tar det längre tid och det blir bara krångligare och lägga upp bilder. Men tänkte lägga upp lite nu.

Hoppas att allt är bra mer er. Tycker ändå att det är kul att ni fortfarande kommer in och kollar här fast jag har varit så dålig på att skriva.

Hela familjen har klippt sig förra veckan och i fredags så åkte Erik till mormor och kom hem igår och det hade gått jättebra.

Sen så i fredags åkte Evelina till farmor och farfar då Greger och jag firade 10år så åkte vi till Örebro då och sov på Behrn hotel tills söndag och då åkte vi hem och Evelina kom hem.

Det var trevligt i Örebro. Passade även på att äta på min kusin pub/restaurang som heter Lilla Örebro men har även öppnat Stora Örebro precis bredvid oxå. Fullt med folk var det där. Träffade han en snabbis, Robert heter han. Har inte sett honom sen 22-23år sen. Otrolig god mat var det. Rekomenderar verkligen att gå dit. Även goda drinkar var det;) Hur mycket olika som helst.

Kollade även på 21 jump street på bio. En rolig film, till o med jag skrattade;) ha ha.

Igår så vart jag "koppad" av en arbetskompis som kommer från Kina. Hon har gått utbildningar och går öven nu och lär sig massor om kinesisk medicin och hur man kan upptäcka saker via fötter och andra ställen på kroppen.

Hon satte 14 koppar på min rygg och i början kändes det väl lite obehagligt men sen var det skönt. Det brändes ordentligt när hon tog bort dom. Det var med sug som hon gjorde det med. Så nu är jag jättefin på ryggen. Ha ha

Riktig öm är jag. Hon tyckte att jag vart så mörk på massor med ställen och helst med lungor och njurar var inte bra så hon ska koppa mig en annan dag igen. Hon sa att jag skulle helst behöva det varannan dag just nu för att få dom det dåliga men det är inte så lätt när man inte kan göra själv;).

Idag var vi till Danderyds sjukhus med Evelina med hennes öron som vi har gått med i ca 4år men äntligen tog vår läkare som opererade hennes mun tag och skickade remiss och idag så kollade dom och såg att hennes hörsel var lite dålig och att hon hade vätska bakom båda öronen så hon ska få operera in rör. Vi ska ringa nästa vecka och se om vi kan få en tid som nån annan har avbokat. Skönt att hon äntligen ska få hjälp men stackarn får stå ut med så mycket men nu kanske allt vänder sen.

Hon får komma in på morgonen och sen så sövs hon ner och själva operationen tar ca 15min och sen när hon vaknar ca 1-2timmar så får vi åka hem igen och enligt dom ska hon kunna gå till dagis dagen efter men får se hur hon mår.

Sen ska rören ramla ur av sig själv inom 1år. Så hoppas att detta kommer att hjälpa.

Nä nu ska jag lägga upp lite bilder och sen hoppa i säng. Är såååå trött efter en lååååång dag.

Koppning
haha så där såg jag ut när jag kom hem igår;)

Här kommer lite blandade bilder så lägger jag upp mer en annan dag;)

Evelina Väldig ljusbild men det var när Erik hade fiolkonsert. Jätte duktig var han. Snygg Erik efter han klippt sig;)
Väldig ljus bild på Erik tyvärr.                  Bilder från majbrasan.


Ha det så gott med er.

Kram kram