Det var längesen jag skrev här. Får dåligt samvete men mår inte riktigt bra och det får bli inlägg här när jag har orken. Hoppas ni förstår. 
 
Ja ja vad har hänt sen sist....
 
Vi var på röntgen i måndags och hos ortopeden läkaren i onsdags. Evelina är verkligen så duktig. Hon kämpar led sin medicin varje morgon och kväll och sen vi började med den så mår hon mycket bättre. Klart hon har ont till och från men mycket av värsta smärtan är borta. 
 
Läkaren sa i onsdags att nästan hela höförkyla när borta, bara en liten liten bit som knappt syns så man kan väl säga att den är borta. Men han trodde kanske att blodtillförseln började komma in där vid höftkulan så det kanske vänds snart. Han var inte hundra men trodde det och det är ju jättebra sådanfall. Fast det är flera år innan en höftkula växer ut så är det skönt om det kan vänta till det bättre. 
 
Vi ska tillbaka och röntga om ca 6 mån då det inte är bra att röntga för mycket. 
 
Hon får inte hoppa, jogga och springa hela detta år och hela nästa år sa han sen får vi se hur det ser ut. 
 
Men en igår var det hoppborg här utanför oss och hon ville så gärna så hon hoppade en stund. Verkligen älskade det men fick lite ont sen på kvällen men det visste vi redan. 
 
Idag har har vi varit på öppethus på brandstation men då tog vi med rullstolen så hon kunde åka med den när hon behövde. 
 
Ha ha det så gott
 
kram

Kommentera

Publiceras ej