Jag, Erik och Evelina. Det var jätte mysigt. Dom trivdes som fisken i vattnet*LER*.

image117
Erik och Evelina

image118
Lillan med sin stackars navelbråck

Imorrn ska jag till Öppna förskolan med en nybliven vän och det ska bli skoj och se hur det är där. Jag ska till Kungsängen och kolla läget där. Sen får jag ta en dag här i Bro oxå sen.

Idag var på och grattade Micke och fick då se lilla Leia som var 1 vecka gammal. Det var inte så stor skillnad på dom faktiskt. Det är 11 veckor emellan dom men det kan man inte se tycker jag.

Evelina vägde 2640gr o va 48cm lång när hon föddes o Leia 4430gr o va 54cm lång. För ca 2v sen vägde Evelina 4930 o va 55cm lång.

Dom är så söta.

image115
Hon till höger med rosa tröjan är Evelina och hon till vänster är Leia. Så goa tjejer

image116
Här e tjejligan:)


Sov gott allihopa
hos en nybliven kompis till mig och hennes familj. Erik fann en kompis direkt där och dom lekte jättebra. Evelina har en blivande fästman där*L* som e 4dagar äldre men hon bara somnar så fort hon ser honom så vi får se hur det ska gå till.*L*

Evelina sover konstant. Skönt kanske många tänker men hon vill inte sova nattetid. Vi försöker hålla henne vaken på dagarna men hon bara somnar. Ikväll så badade hon med mig o Erik o sen så lekte jag lite o busade med henne men efter ca 1 timme så sov hon igen. Och sen efter 1 timme e hon vaken o vill ha mat o sen somnar om o så igen. Och så är d mest på natten, på dagarna sover hon. Som idag när vi åkte till k-ängen vid 1 så somnade hon o vi åkte hem vid 5 o hon sov till halv 7 så mellan 1 o halv 7 kanske hon var vaken sammanlagt en halvtimme.

Så vi får se hur natten blir. Får nog räkna med o vara trött*L*

Sköt om er kram