Ja tiden rinner iväg som vanligt...

Jag var ledig idag och åkte iväg med pappa till Uppsala med Erik och där mötte vi upp mamma. Erik ska vara hos henne tills på fredag och då åker dom ner till oss och är hos oss tills på söndag.

Erik har sett fram emot det :).

Evelina undrade var Erik va efter jag hämtat henne och berättade då vad han va och hon vart lite ledsen men när jag sa att mormor kommer på fredag så vart hon glad och sa att hon skulle krama mormor då.

Imorrn jobbar 7:15-13 egentligen men p.g.a personalbrist så jobbar jag över till 15. Sen är vi en personal för lite på morgonen så det kommer bli tungt då vi har 9 av 10 boende. Men men det får gå hoppas jag;) Det är bara att man får sätta fart och se till att alla kommer upp och bli ordning gjord.

Vi har ätit Evelinas ena favoriträtt idag och det va pannkakor. Och strax ska vi gå ut och leka lite innan det blir sängdags.

Ikväll blir det tidig läggdags... E såååå trött jämt.

Jag sover på natten och sen så går jag upp och åker till jobbet och jag sover till och från jobbet och sen så sover jag på lunchrasten och hemma sitter jag och sover framför datorn eller tv:.n...

Tänkte gå och kolla om jag har brist på något...sen ska jag även ta tag och kolla på min hallux valgus eller vad det stavas. Har ont och värk i foten där.

Nä nu så ska ja gå ut men vi hörs snart igen.

Kram kram
från när vi var i Djupvik;) kommer här...

     
Vårat nya tält 6-manna. Var jätte mysigt att äta ute, det smakade mycket godare än det gör hemma.

         
Mys pys;). Greger och Erik sover vid 4 tiden på morgonen;)  Erik sitter och metar, samtidigt som han äter frukost. Erik håller i en gös och på den andra bilden en liten liten abborre.

   Gregers gamla sommarställe i Djupvik som han bodde i när han var liten (7-14år).

Ingen har bott där sen dess.

Numera kallas huset för "spökhuset".

Ha d gott

Kram kram

Tänkte lägga upp lite bilder från när vi åkte till Djupvik, strax utanför Mariefred för ca 3 veckor sen. Det var såååå mysigt och hade önskat att vi stannat längre.

Greger hade sommarställe där i Djupvik när han var yngre, han hade sommarstället där från han var ca 7år och tills han var ca 14år.

Vi träffade även några gamla kompisar till han när vi var ute och fiskade där så dom bjöd in oss dagen efter och kollade lite hur det såg ut nu om något var sig likt och det var ganska mycket som var sig lik enligt Greger.

Men huset som dom bodde i var väldigt förfallet och ingen har bott där sen dom bodde där. T.o.m Gregers lådbil stod kvar på samma ställe men det var bara hjulen som syndes. Ha ha

Här kommer lite bilder;

        
Vi var och fikade på en ö  på vägen dit och det fanns massor med smultron som vi plockade och sen fick Greger även en gös på vägen dit;) Vägde ca 3,5kg.
 

Mer bilder kommer imorrn kväll då det tar tid att lägga upp och jag ska upp och jobba imorrn o ska upp kvart i 5 så jag måste HOPPA i sängen strax;)

Skulle verkligen kunna tänka mig att ha ett sommarställe där;)

kram kram