Hoppas ni får en trevlig valborg.

Idag har vi haft det fullt upp här hemma, eller hemma vi har varit ute och handlat lite saker bl.a jord och barnstol till cykeln m.m. och sen cyklade vi förbi pappa och Ulla och fikade och pratade om i sommar och landstället och så hjälpte jag pappa med datorn och visade lite.

Strax ska vi äta kyckling med ris och som efterätt blir det jordgubbsformage.

Ikväll blir det brasan men det brukar inte vara så mycket tyvär så det blir att gå dit och kolla när dom tänder dom och sen kolla lite och sen gå hem. Vi ska möta min bror Robert och hans fru med barn så ska vi gå tillsammans dit.

Erik och jag har även hunnit med att plantera blommor i blomlådorna på balkongen men har tomatplantor kvar och jordgubbar men dom ska vi ta ut till landet men inte förrän om några dagar så dom får vara på vår balkong så länge;)

Ska ta barnen nu somn småtjafsar;) syskonkärlek är det;)

Ha det sååå gott så hörs vi imorrn

Kram kram

Hoppas ni har sovit gott alllihopa;).

Själv har jag sovit gott

Nu så börjar vi må bättre här hemma så jag tänkte sätta mig ner och skriva lite här idag. Just nu hinner jag inte för jag ska fixa fram lite saker till Erik som han ska ha med sig till skolan och sen ge frukost och även klä på mig;)

Så jag skriver lite senare men ville iallafall lämna lite spår så ni vet att jag är här*L*

Ha det sååå gott

Idag gick jag till jobbet men mådde verkligen skit men sa till min gruppchef att jag var sjuk och hon frågade varför jag var där men jag berättade precis hur det låg till att jag "vågar" inte vara sjuk då jag får skit för det Och hon sa att så ska det inte vara, så jag ska prata med min arbetskollega hur jag känner mig när hon säger så.

Imorrn är jag ledig och ska till doktorn och ta halsprov då jag har väldigt ont i halsen och känner att jag har halsfluss. Det är Greger, Evelina och jag som ska till läkaren då vi alla är sjuka men Erik är frisk men han har ju varit sjuk.

Vill skriva ner en sak här men orkar inte det nu och sen så vaknade Evelina nu oxå men skriver mer imorrn.

Orkar inte blogga så mycket nu när jag är dålig. Hoppas ni förstår.

Sköt om er

Kram kram