Det var mycket skillnad från vilket håll man kollade när man gick och så för ena sidan kunde se hur fina och vackra hus och sen andra sidan eller huset bredvid var bara ruiner... men tyckte att det hade sin charm...Från hotellrummet;) så fint och gammeldags...          Utsikten från hotellrummet...  Utskikt från rummet från ena fönstret.  Bilder tagna utanför vårat hotell.  Utanför vårat hotell.  Runt vårat hotell.  Utanför vårat hotell.  Sååå mysiga gator och kyrkor... Mycket att se..  Så mysigt att gå och strosa  Så fina hus..    Detta kallades för   Var tvungen och fota;) Det är en bank...  Vilken smörgås vi hittade. Dom åt den ensamma medans vi delade den på 3;)    Erik och Greger efter en shopping dag på Fashion house...  Gissa om vi vart chockade när vi vaknade men det försvann sen mitt på dan...  Erik hade läxor med sig men hade inget suddigummi så vi var tvugna att köpa en men detta var det ENDA som vi hittade. Ha ha Erik tyckte det var stort...  Erik har tagit mycket av korten och här hittade han en svan utanför hotellet när vi andra låg och sov;)  Erik fotade mamma när hon var nyvaken och pappa låg fortfarande låg och sov;) ha ha 

Här kom det lite foton från Gdansk men nu ska jag till jobbet så det kommer mera nog imorrn, ska försöka hinna med det.

Ha det så gott. Själv så jobbar jag 8-20 idag kram kram
Godkväll på er. Orkar inte sitta här så länge då jag ska upp kvart i 5 igen och jobbat så jag kom hem till 21 ikväll.... resten av familja sover redan;)

Ser dom imorgon kväll. Kanske en snabbis imorrn bitti om jag har tur;)

Försöker lägga upp mer bilder imorgon kväll... kram kram
Idag är det torsdag och jag sitter på jobbet fast nere på mingla då jag börjar om en halvtimme;) Ni kanske undrar varför jag är på jobbet så tidigt men jag lämnade barnen med Greger och åkte samma tåg som honom. Det är ju "bara" en halvtimme och det är skönt med lite sällskap så kan man ta det lite lungt på jobbet innan och ta en kopp kaffe och läsa lite vad som har hänt på jobbet.

Jag blir det ju en låååång dag fast jag har ju "rast" i 3½ timma så då ska jag till centrum och handla lite frukt och blöjor;) Intressant va??? Ha ha.

Sen så ska jag nog tillbaka och passa på och kanske vila lite så man orkar med hela dagen då jag har en lång dag imorrn oxå och en jätte lååång dag på lördag med så efter jobbet på söndag lär jag vara mör men då ska jag ju försöka tvätta i tvättstugan.

Längtar så efter vår nya tvättmaskin. Man är verkligen beroende av den då man bara får tvätta 4ggr i tvättstugan på 1 månad och nu när jag jobbar hela dagar så hinner man ju inte gå ner i tvättstugan heller. Hemma kan man ju kasta in på morgonen eller kvällen och bara hänga upp under dagen eller natten så är det torrt sen.

Tänker på morfar och begravningen. Det är så mycket som ska planeras innan. Ursh vilket göra egentligen. Mamma och jag håller på fixar och trixar och även min bror Micke på mammas sida.

Nä nu ska jag försöka planera in lite av mitt jobb schema. Vi har ju ett "önskeschema" så vi lägger 5 veckor i taget men det blir inte alltid ett "önskeschema" men det är inte så lätt när alla kanske vill vara lediga eller jobba samma tid;)

Ha det sååå gott.

Kram kram